مواد لازم

مقدار

پیاز رنده شده

1 عدد متوسط

گوجه فرنگی

1 کیلو

نمک و ادویه

میزان لازم

سبزی آش

نیم کیلو

آبغوره

½ پیمانه

نخود پخته

پیمانه

برنج

¾ پیمانه

پیاز را سرخ کرده، گوجه فرنگی ها را رنده کرده به پیاز اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا آب گوجه کمی برچیده شود سپس 1 لیتر آب افزوده  و تمامی مواد را اضافه کرده می گذاریم تا خوب جابیفتد. در آخر با نعناع داغ و سیر داغ تزیین کرده و سر سفره می بریم.

موضوعات مرتبط: آشپزی
برچسب‌ها: اش با گوجه و ابغوره

تاريخ : شنبه 10 خرداد 1393 | 20:25 | نویسنده : بانوی پرتقالی |

 

مواد لازم

مقدار

گوشت چرخ کرده

100 گرم

سینه مرغ پخته

100 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل دلمه

1 عدد کوچک

قارچ ورقه شده

100 گرم

رب گوجه فرنگی

1 ق.غ

نمک و ادویه

میزان لازم

پیاز را نواری خرد کرده و سرخ می کنیم، گوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم، فلفل دلمه را نوارری برش زده و با قارچ به آن اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم، سپس سینه مرغ را ریش کرده و به همراه رب، نمک و ادویه به گوشت اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم، سپس از روی حرارت برداشته و با گوجه و ترشی و سس قرمز میل می کنیم.


موضوعات مرتبط: آشپزی
برچسب‌ها: خوراک گوشت و مرغ

تاريخ : شنبه 10 خرداد 1393 | 20:22 | نویسنده : بانوی پرتقالی |

 

مواد لازم

مقدار

کلم خرد شده

2 پیمانه

گوشت چرخ کرده

100 گرم

سویا

½ پیمانه

پیاز خرد کرده

1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی

1 ق.غ

نمک و زردچوبه و ادویه

میزان لازم

برنج

2 پیمانه

کلم را با ادویه و زردچوبه کاملاً تفت می دهیم و کنار می گذاریم. پیاز را سرخ کرده، گوشت و سویا را به آن افزوده خوب تفت می دهیم، سپس رب و نمک و ادویه را اضافه می کنیم و در آخر کلم را افزوده و خوب مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. برنج را بعد از 3 ساعت خیساندن داخل آب جوش و نمک ریخته و آب کش می کنیم. داخل قابلمه روغن ریخته و زردچوبه اضافه می کنیمف سپس ته قابلمه نان لواش گذاشته و لایه به لایه برنج و مواد گوشتی را می ریزیم و دمکش می گذاریم.

موضوعات مرتبط: آشپزی
برچسب‌ها: کلمکلم با پلو

تاريخ : شنبه 10 خرداد 1393 | 20:20 | نویسنده : بانوی پرتقالی |

 

مواد لازم

مقدار

سیب زمینی

1 عدد متوسط

هویج

2 عدد متوسط

رشته فرنگی

½ پیمانه

رب گوجه فرنگی

1 ق.غ

جعفری خرد شده

½ پیمانه

گوشت چرخ کرده

100 گرم

آب مرغ

2 لیوان

آبلیمو

میزان لازم

سیب زمینی و هویج را نگینی خرد می کنیم به همراه گوشت و آب مرغ و 1 لیوان آب می گذاریم تا بپزد، در آخر رب، نمک و رشته را افزوده، می گذاریم تا خوب جا بیفتد، بعد از برداشتن از روی حرارت جعفری و آبلیمو را اضافه می کنیم.


موضوعات مرتبط: آشپزی
برچسب‌ها: یه سوپ ساده

تاريخ : شنبه 10 خرداد 1393 | 20:17 | نویسنده : بانوی پرتقالی |

کوکوی عدس (غذای ابتکاری)

 

 

مواد لازم

مقدار

عدس پخته

1 پیمانه

مرغ پخته

½ پیمانه

سیب زمینی آب پز

1 عدد کوچک

پیاز رنده شده

1 عدد کوچک

جعفری خرد شده

½ پیمانه

تخم مرغ

1 عدد

زیره و دارچین

نوک ق.چ

ادویه و زردچوبه

نوک ق.چ

نمک

میزان لازم

گوجه فرنگی ریز خرد شده

½ پیمانه

  عدس و مرغ و سیب زمینی را داخل خرد کن می ریزیم و خوب له می کنیم، آب پیاز رنده شده را می گیریم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم و به اندازه های دلخواه از مواد بر می داریم و داخل دست صاف می کنیم و هر دو طرفش را در روغن سرخ می کنیم.

 

 


موضوعات مرتبط: آشپزی
برچسب‌ها: کوکوی ابتکاری

تاريخ : شنبه 10 خرداد 1393 | 20:15 | نویسنده : بانوی پرتقالی |

عزیزای دلم ایشالله که هیچ وقت دچار سرما خوردگی نشید.در حال حاضر من که به شدت حالم بده وگلوم داره از درد میترکه.توی اینترنت دنبال یه غذای مغذی که واسم خوب باشه میگشتم که این سوپ فوق العاده رو پیدا کردم.واقعا خیلی لذیذ و خوشمزس.دستور پختشو تو وبم گذاشتم که شما هم این معجونو درست کنید.همیشه سالم باشید.

 

 

مواد لازم برای 3-4 نفر :

 
ماهیچه گوسفندی که حداقل 100 گرم گوشت خالص داشته باشد
یک عدد 
 پیاز متوسط  یک عدد
 هویج نسبتا بزرگ  یک عدد
 ورمیشل  دو مشت ( دو استکان پر )
 جعفری خرد شده  دو استکان پر
نخود یک استکان پر ( اگر سرفه می کنید )

طرز تهیه :
گوشت را با پیاز خرد شده و نخود و دو کاسه بزرگ آب از صبح بگذارید تا 2-3 ساعت کاملا بپزد.گوشت در این سوپ در نهایت باید در دهان آب شود. یادتان باشد قرار است مریضی این را بخورد که حال جویدن زیاد ندارد!
نخود قابل حذف است اما در طب سنتی آب نخود جوشیده برای سرفه خیلی مفید است.
در نیم ساعت آخر پخت هویج را نگینی درشت خرد کرده به گوشت اضافه کنید تا بپزد . ( بچه که بودم مامانم هویج را حلقه های نازک خرد می کرد و در این سوپ می ریخت ).
هویج که پخت ورمیشل را همراه نصف قرص استاک مرغ ( من در همه سوپها از استاک مرغ بجای نمک استفاده می کنم ) به سوپ اضافه کنید و بعد از 15-20 دقیقه جعفری خرد شده را اضافه کنید.
پس از یکی دوجوش سوپ را سرو کرده با آبلیموی تازه میل نمایید.
رنگ و عطر این سوپ و البته ویتامین ث فراوانش از جعفری است. من که پر جعفری اش را دوست دارم. در ضمن جعفری بیش از یکی دوجوش که بزند رنگش تیره می شود و خواصش کم.
از آب قلم در این سوپ می توانید استفاده کنید ، آب قلم را در مواقع عجله می توانید برای درست کردن این سوپ بکار ببرید. البته با ماهیچه اش خوشمزه تره .

طرز تهیه سوپ ماهیچه, پخت سوپ برای سرماخوردگی


موضوعات مرتبط: آشپزی
برچسب‌ها: غذای مخصوص سرما خوردگیسوپ خوشمزه

تاريخ : دو شنبه 15 ارديبهشت 1393 | 16:35 | نویسنده : بانوی پرتقالی |

سلام دوستای گلم.من سمنانی نیستم.ولی این غذای سمنانی رو خیلی دوس دارم.واسه ی همین دستورش و توی وبم گذاشتم تا شما هم شاس خوردن این غذای بی نظیر رو به خودتون بدین.نووووووش جااااان.

 

 

مواد لازم :

 گردن گوسفند  ۱ عدد
 پیاز خرد شده  ۲ عدد متوسط
 رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق غذاخوری
 ادویه ( دارچین و نمک و زعفران )  مقداری
 روغن برای سرخ کردن

 

طرز تهیه چلو گوشت, چلو گوشت سمنانی

طرز تهیه :

پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم . گردن گوسفند را داخل پیاز سرخ می کنیم بعد از کمی تفت دادن رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و سرخ می کنیم . زعفران آب شده و نمک را به مواد اضافه می کنیم. آب داخل مواد می ریزیم بعد از پخت گوشت مقداری دارچین به مواد اضافه می کنیم به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم با دارچین بپزد . این غذا با برنج سرو می شود .
سمنانیها از دست گوسفند برای چلو گوشت استفاده می کنند آنها در ابتدا برنج را جوشانده و کمی خام برمیدارند سپس گوشت را ادویه زده و بصورت خام لای برنج دم کرده و حدود دوساعت با شعله کم دم میکنند. گوشت داخل برنج با بخار برنج کاملاً میپزد و آب درون گوشت به ته دیگ رفته مجدداً بخار میگردد تا زمانیکه گوشت کاملاً بپزد. بجای گوشت میتوان از مرغ یا جوجه با زعفران و کره نیز استفاده نمود.


موضوعات مرتبط: آشپزی
برچسب‌ها: غذای سمنانیپلو با گوشت گردن

تاريخ : دو شنبه 15 ارديبهشت 1393 | 16:30 | نویسنده : بانوی پرتقالی |

طرز تهیه سالاد ماکارونی-سالاد ماکارونی با طعم ژامبون


 


مواد لازم:
زیتون خرد شده= یک پیمانه
کالباس ژامبون خرد شده= یک پیمانه
خیار شور= یک پیمانه
هویج خرد شده و پخته شده =یک پیمانه
نخود فرنگی و ذرت پخته شده= یک پیمانه
ماکارونی پیچ= به میزان دلخواه
سرکه و روغن زیتون و آب لیمو= به میزان دلخواه
سس مایونز= به مقدار مورد نیاز
کاهوی سالادی خرد شده =یک عدد

 

 

طرز تهیه:

ماکارونی را تا حدی که خوب مغز پخت شود، می گذارید پخته شود و سپس آبکش می کنید تا آبی همراه ماکارونی ها نماند و سپس توی ظرف میریزید و بعد کاهو ها را که ریز خرد کرده اید بهش اضافه می کنید و هم می زنید و حالاباقی مواد را به آن اضاقه می کنید و بعد هم سس و در آخر سرکه و آب لیمو و فلفل و روغن زیتون را به مواد اضافه می کنید و به آرامی هم می زنید . می توانید روی سالاد خود را با سبزیجات و سس تزئین کنید.

 

 

نکته:

مواد اولیه سالاد ماکارونی بسیار به ذائقه افراد بستگی دارد شما می توانید بسته به ذائقه خانواده خود مواد را حذف و یا اضافه کنید. مثلا هویج کلا طعم غذا را شیرین تر می کند. اگر غذا با طعم شیرین دوست ندارید می توانید هویج را، از مواد خود حذف کنید. و یا اگر از طعم تخم مرغ و حالتی که به سالاد می دهد خوشتان می آید. تخم مرغ را به مواد خود اضافه کنید. یا حتی کلم به جای کاهو. کلم سبزی ترد است و مطمئنا سالاد شما را تردتر و خوشمزه تر می کند.

و البته سسی که در سالاد می ریزید بسیار مهم است. این سس در طعم نهایی سالاد بسیار مهم است.

 

موضوعات مرتبط: آشپزی
برچسب‌ها: سالاد ماکارونیخوشمزه

تاريخ : سه شنبه 2 ارديبهشت 1393 | 1:13 | نویسنده : بانوی پرتقالی |

 

کباب کوبیده مرغ در ماهیتابه

سلام به همه دوستان مهربانم که محبت و لطف شما از هر چیزی در دنیا برام با ارزش تر و قیمتی ترهست ...

اگه بعد از تعطیلات خیلی حوصله اشپزی ندارید و دوست دارید غذای خیلی ساده ولی خوشمزه درست بفرمایید لطفا این غذا را امتحان بفرمایید .هم سریع آماده می شه و هم خیلی طعم خوبی داره ....امیدوارم لذت ببرید ...

مواد لازم :

گوشت مرغ چرخکرده :نیم کیلو

پیاز متوسط :یک عدد

سیر :دو حبه

کره :۱۵ گرم

ادویه کاری :یک قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز :نصف قاشق چایخوری

پودر زنجبیل :یک چهارم قاشق چایخوری

زعفران و نمک وفلفل :به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را رنده می کنیم و اب آن را می گیریم و با سیر رنده شده و  همه ادویه ها به گوشت مرغ چرخکرده اضافه می کنیم .وآن را خوب ورز می دهیم .

در یک ماهیتابه نچسب ابتدا کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم .و سپس مخلوط گوشت چرخکرده را در ماهیتابه کاملا صاف می کنیم (بهتره ضخامت حدود نیم سانتیمتر بشه ).

صبر می کنیم که کباب روی حرارت ملایم روغن بیندازه و کاملا خودش را بگیره و بعد آن را به صورت تصویر زیر برش می زنیم .(این نحوه برش زدن از ایده های نجما خانوم از مدیران آشپزی مامی سایت هست که امیدوارم هرجا هستند سلامت باشند )

بعد به ارامی کباب ها را برمی گردانیم و صبر می کنیم تا طرف دیگر کباب هم کمی برشته بشه.

می تونیم چند عدد گوجه فرنگی را هم نصف کنیم ودر کنار ماهیتابه تفت بدهیم .

خیلی خوشمزه می شه ....نوش جان ..


موضوعات مرتبط: آشپزی
برچسب‌ها: مرغکبابخوشمزه

تاريخ : چهار شنبه 20 فروردين 1393 | 16:20 | نویسنده : بانوی پرتقالی |

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب شیمی
  • وب سمفونی
  • وب قالب بلاگفا
  • وب رفتن