رهبری در مورد رجز خوانی یک هفته قبل دولت مردان ودولت زنان غربی ها ,در خطبه عید فطر فرمودند
این آقا (رئیس جمهور امریکا) گفته است می تواند ارتش ایران را نابود کند/ قدیمی های ما این جور حرف ها را لاف در غریبی می گفتند/ اگر می خواهند درست بفهمند اگر می خواهند از تجربه های خود درست استفاده بکنند بدانند اگر جنگی این جا اتفاق بیفتد آن کسی که سرشکسته از جنگ خارج خواهد شد آمریکای متجاوز و جنایتکار است
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی رهبری
جواد میری، پژوهشگر مطالعات منطقه ای گفت: برخی از شیعیان اسماعیلیه با این اعتقاد که یکی از خلفای فاطمی به نام «حاکم بامرالله» کشته نشده و به غیبت رفته است از اسماعیلیه منشعب و به دروزی ها معروف شدند.
به گزارش خبرنگار مهر، دروزی ها یک اقلیت کوچک حدوداً یک میلیون و پانصد هزار نفری را تشکیل می دهند که عمدتاً در سوریه، لبنان، فلسطین و اردن حضور دارند. دروزی ها در سده ۱۱ میلادی از اسماعیلیه منشعب شدند و از مکاتب گنوسی و فلسفه نوافلاطونی تأثیر پذیرفته اند. آنها خود را موحد می دانند اما برخی ابهامات درباره آنها وجود دارد که باعث شده برخی مذاهب اسلامی دیگر، آیین دروزی و پیروان آن را به خروج از اسلام و بدعت گذاری در دین متهم سازد.
در زمینه اندیشه ها و مبانی اعتقادی دروزی ها با دکتر سیدجواد میری، دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به گفتگو نشسته ایم؛
*در ابتدا یک معرفی کلی از دروزی ها بفرمایید.
در مورد دروزی ها یک سری اطلاعات کتابخانه ای وجود دارد که می توان با یک جستجوی ساده به آنها دسترسی پیدا کرد. اطلاعاتی مانند اینکه دروزی ها کجا بوده اند و از کجا آمده اند و از چه زمانی وارد منطقه شده اند که من به طور خیلی خلاصه آنها را بیان می کنم، بعد وارد اصل مطلب می شویم.
با ظهور دولت فاطمیون در جهان اسلام که مرکز آن در قاهره است، معادلات سیاسی، کلامی، مذهبی فلسفی جهان اسلام دستخوش تحولات عظیمی می شود، چون فاطمیون شاید از تنها نحله های تشیع اسماعیلیه بودند که معتقد به باطن گرایی بودند و جزء نحله باطنیون بودند.
در آن زمان امویها و بقایای آنها، در جنوب اروپا و در مناطق اسپانیا و فرانسه کنونی بودند و عباسیان در بیشتر قسمت های سرزمین های خلافت اسلامی بودند و یک سری هم سلطنت ترکان غزنوی و بعدها سلجوقی که در قسمت های آسیای مرکزی، ایران امروز، ترکیه و بالکان بودند. تقریباً برخلاف این سه یا چهار نحله، اسماعیلیه تنها گروه و تنها مرکز دولتی بودند که اساس زندگی دینی خودشان را بر عنصر باطنی گرایی پایه گذاری کرده بودند.
ورود اسماعیلیون به جهان اسلام و تشکیل دولت و حکومتی بسیار قوی، نه تنها معادلات را در حوزه سیاست و روابط بین الملل آن روز، هم در جهان اسلام و هم خارج از جهان اسلام با دولت های مسیحی از بین برد، بلکه صف آرایی های کلامی، فقهی، حدیثی و فلسفی و فکری را هم به هم زد.
از درون شیعیان اسماعیلی باطن گرا در آن زمان فردی به نام حاکم بامرالله، یکی از خلفای فاطمیون بود. بعضی ها معتقدند که حاکم بامرالله را کشته اند و بعضی ها معتقدند که حاکم بامرالله کشته نشده، بلکه او به غیبت رفته و به نوعی برای آنها امام زمان محسوب می شود. خیلی از اسماعیلیون این را قبول نکردند و انشعابی در اینجا صورت گرفت و نتیجه آن انشعاب، نحله یا فرقه ای با عنوان دروزی ها شد که معتقدند حاکم بامرلله ششمین خلیفه اسماعیلی، تجلی واقعی خداوند در روی زمین است. اینها به دروزی ها معروف شدند.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: دروزی ها اسماعیلیان عقاید وریشه های تاریخی
خبرگزاری تسنیم: رسانه های رسمی عربستان، سناریوی جدید رژیم آل سعود علیه دولت منتخب عراق با هدف سرنگونی آن را کلید زدند که آمریکا هم در این توطئه شوم مشارکت دارد.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: عربستان آل سعود آل فتنه ام الفساد جهان اسلام توطئه علیه عراق
گرت پورتر روزنامهنگار ارشد آمریکایی در یادداشتی با اشاره به «برجام» تصریح کرد که دولت کنونی آمریکا روایت دولت بوش در قبال برنامه هستهای ایران را پذیرفته و آن را تغییر نداده است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «گرت پورتر» روزنامهنگار مستقل آمریکایی در یاداشتی برای «میدل ایست آی» تاکید کرد که هرچند شاهد تغییراتی در رویکرد دولت باراک اوباما درباره برنامه هستهای ایران بودهایم، اما دولت او روایت بوش درباره برنامه هستهای ایران را پذیرفته است.
متن یادداشت این روزنامهنگار ارشد و مستقل آمریکایی در متون زیر آمده است:
«خوشحالم که آمریکا و ایران پس از حدود دو سال مذاکرات و 35 سال دشمنی به یک توافق در وین رسیدند. ناکامی در این مساله با توجه به شرایط سیاسی جاری قطعا عواقب بدی برجای میگذاشت و این مذاکرات موفق با چنین توافقی که در آن هر دو طرف امتیازات قابل توجهی دادهاند، باید به تلطیف خصومت شدیدی که طی سالها در آمریکا ایجاد شده کمک کند.
اما اشتیاق من برای توافق با این حقیقت روبرو میشود که فرایند سیاسی موجود در بحث ملاحظه کنگره میتواند اثر معکوس(برای تلطیف خصومت در قبال ایران) داشته باشد و قسمت اعظم این مشکل آن است که دولت اوباما بنا ندارد برای رد کردن این ایده افراطگرایانه از ایرانی که به دنبال حصول به سلاحهای هستهای است، هر کاری کند. بلکه دولت در حال ملحق شدن به این ایده از ایران به عنوان کشور هستهای سرکش است.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: آمریکا ایران انرژی هسته ای توافق وین !
جنگندههای ترکیه بار دیگر حملاتی را علیه مواضع حزب کارگران کردستان ترکیه در شمال عراق و پایگاههای داعش در شمال سوریه انجام دادند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خبرنگار شبکه خبری الجزیره در ترکیه اعلام کرد که جنگندههای این کشور پایگاههای حزب کارگران کردستان ترکیه (پ.ک.ک) را در مناطق کوهستانی واقع در مثلث مرزی عراق، ایران و ترکیه بمباران کردند. این حملات پایگاههای پ.ک.ک در منطقه تحت کنترل اقلیم کردستان عراق را هدف قرار داد.
جنگندههای ترکیه که به تازگی به پایگاه هوایی "دیاربکر" واقع در جنوب ترکیه منتقل شدهاند علاوه بر مواضع پ.ک.ک پایگاههای داعش در سوریه را نیز هدف قرار دادند.
این حملات در حالی انجام میشود که احمد داوود اوغلو، نخست وزیر ترکیه اعلام کرده که عملیات علیه پ.ک.ک و داعش همچنان ادامه خواهد داشت و تمامی نیروهای ارتش که مکلف به تامین امنیت جنوب، جنوب شرق و شمال شرق ترکیه هستند، فراخوانده شدهاند.
نیروهای امنیتی ترکیه طی چند روز گذشته حدود 700 تن از جمله دهها تبعه خارجی را در راستای عملیات خود علیه "تروریسم" در 24 استان بازداشت کردند.
حزب کارگران کردستان اعلام کرده که چهار تن از نیروهایش در حمله هوایی جنگندههای ترکیه در شمال عراق طی سه روز گذشته کشته شدهاند.
این حزب روز یکشنبه مسئولیت کشتن دو سرباز ترکیهای را برعهده گرفت. همچنین ارتش ترکیه حملات توپخانهای خود به پایگاههای داعش را ادامه داد و مواضع این گروه در دو شهرک واقع در حومه شمالی حلب و در نزدیکی شهر "مارع" را گلوله باران کرد.
گزارشها حاکی از کشته شدن 9 عضو داعش در حملات هوایی و توپخانهای ترکیه در حومه شمالی حلب است. نیروهای نظامی ترکیه در مرزهای این کشور با سوریه در حالت آماده باش قرار دارند.
در همین راستا قرار است پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) روز سه شنبه نشست فوق العادهای را به درخواست ترکیه در آنکارا برگزار کند.
در این نشست در خصوص عملیات نظامی ترکیه علیه داعش و پ.ک.ک گفتوگو خواهد شد.
در حالی که سازمان ملل حمایت خود را از حملات ترکیه اعلام کرده، فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواهان ادامه روند صلح میان دولت ترکیه و کردها شد.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: ترکیه پ ک ک داعش , چالش دوگانه
وزیر امور خارجه کشورمان ، گفت: دیدگاههای ما درباره تحولات سوریه، عراق و یمن ممکن است با بعضی از همسایگانمان اختلاف داشته باشد؛ اما با اطمینان و قاطعیت کامل می گوییم امنیت کشورهای منطقه، امنیت ما است.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان امروز عصر و در ادامه سفر منطقهای خود، با «ابراهیم جعفری» همتای عراقی خود دیدار کرد و سپس در نشستی خبری حاضر شد.
ظریف در این نشست خبری با اشاره به توافق هسته ای ایران و ۱+۵ گفت: ما معتقدیم یک پرونده ساختگی را به پایان رساندیم تا بر روی این موفقیت یک مبنای جدیدی را در منطقه آغاز کنیم.
وزیر امورخارجه ایران با بیان اینکه زمان آن رسیده است که صفحه جدیدی با همکاری کشورهای منطقه آغاز کنیم، اظهارداشت: ما مانعی برای گفتگو با کشورهای منطقه برای حل مشکلات نداریم. ما هیچ مشکلی با هیچ یک از همسایگان خود نداریم.
وی تاکید کرد: دیدگاههای ما درباره تحولات سوریه، عراق و یمن ممکن است اختلافاتی با بعضی از همسایگانمان داشته باشد؛ اما ما با اطمینان و قاطعیت کامل می گوییم امنیت کشورهای منطقه امنیت ما است. ما تلاش می کنیم این امنیت جمعی را تقویت کنیم.
همچنین ابراهیم جعفری وزیر امورخارجه عراق نیز در این نشست خبری، گفت: عراق آماده است به گسترش همکاری های سازنده کشورهای منطقه کمک کند.
وی افزود: عراق آماده گفتگو با همه کشورهای منطقه برای حل مشکلات است.
دیدار ظریف با رئیس جمهور عراق/ضرورت توسعه بیش از پیش مناسبات دو کشور
به گزارش مهر، پیش از این دیدار، محمد جواد ظریف با فواد معصوم رئیس جمهور عراق دیدار و گفتگو کرد.
فؤاد معصوم رئیس جمهور عراق در این دیدار با اشاره به همکاریهای دوجانبه تهران و بغداد، توسعه بیش از پیش مناسبات دو کشور را خواستار شد.
ظریف نیز، با تأکید بر گسترش همکاریهای دوجانبه و منطقهای میان جمهوری اسلامی ایران و عراق، ضرورت همگرایی بیشتر برای مقابله با تروریسم و همچنین گفتگوهای منطقهای در جهت مقابله با پدیده شوم تروریسم را یادآور شد.
دیدار با حیدر عبادی نخست وزیر، سلیم جبوری رئیس مجلس و حجتالاسلام سیدعمار حکیم، رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق از دیگر برنامههای وزیر امور خارجه کشورمان در سفر به عراق بود.
گفتنی است وزیر خارجه ایران در ادامه سفر منطقهای خود شامگاه یکشنبه از طریق فرودگاه بین المللی امام علی (ع) در نجف اشرف، وارد عراق شد.
وی همچنین صبح امروز در نجف و پس از زیارت بارگاه امیرالمونین(ع) با حضور در بیت آیت الله سیستانی با ایشان دیدار و گزارشی از روند مذاکرات هسته ای ایران و ۱+۵ و توافق به دست آمده ارائه کرد.
ظریف سفر منطقه ای خود را به سه کشور کویت، قطر و عراق آغاز کرده و طی دیدار با مقامات عالی این کشورها علاوه بر آخرین نتایج مذاکرات هسته ای، پیرامون روابط دو جانبه و آخرین تحولات منطقه ای گفت وگو و تبادل نظر می کند. این اولین سفر خارجی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از توافق هسته ای تهران با گروه ۱+۵ است.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: ایران عراق روابط راهبردی
شماری از عناصر سوری وابسته به گروهک «ارتش آزاد» که در شهر «زبدانی» سوریه محاصره شدند پس از تسلیم سلاح خود به ارتش سوریه پیوستند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، منابع خبری از پیوستن عناصر جدا شده از گروههای تروریستی به ارتش سوریه خبر میدهند.
وبگاه خبری «الحدث نیوز» لبنان، گزارش داد، برخی از منابع میدانی در سوریه خبر دادند که شماری از عناصر مسلح در شهر «زبدانی» از گروههای خود جدا شدهاند.
به گزارش این وبگاه، این افراد از جمله پیکارجویان محلی وابسته به گروه تروریستی «ارتش آزاد» بودند که پس از مذاکره با ارتش سوریه خودشان را تسلیم کردند.
«طارق الزین»، «علی مراد»، «أکرم الحورانی»، «منیر الآغا» و« عبد الله رحمة» از جمله عناصر ارتش آزاد هستند که پس از تسلیم به ارتش سوریه پیوستهاند.
این عناصر اعلام کردند که برخی از تروریستهای خارجی بر سر مذاکرات برای پایان جنگ در زبدانی کارشکنی میکنند و همچنین آنها را تهدید کردهاند در صورتی که با ارتش سوریه وارد مذاکره شوند آنها را خواهند کشت و همین مسئله سبب شد که به ارتش سوریه بپیوندند.
بنا بر این گزارش، در سایه تداوم اوضاع در زبدانی احتمالا بر شمار این افراد افزوده خواهد شد.
ارتش سوریه و مقاومت لبنان در حال حاضر شهر زبدانی را محاصره کردهاند و از تروریستها خواستهاند که با تحویل سلاح تسلیم ارتش شوند.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: سوریه حزب ا خط مقدم مقاومت
مقاومت چهار شهرک شیعهنشین در سوریه که کاملا محاصره هستند و اکثریت مردم آن در شهر باقی ماندهاند و از شهر خود دفاع میکنند، لابهلای اخبار جنگ سوریه گم شده است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، مقاومت چهار شهرک شیعهنشین در سوریه که کاملا محاصره هستند و اکثریت مردم آن در شهر باقی ماندهاند و از شهر خود دفاع میکنند، لابهلای اخبار جنگ سوریه گم شده است و تاکنون از توجه رسانهای و خبری شایستهای بهرهمند نشدهاند.
پیامدهای جنگ در شمال غرب سوریه همچنان ادامه دارد و گروههای تروریستی در سایه مقاومت ستودنی ساکنان شهرکهای شیعهنشین «فوعه» و «کفریا» در ادلب و «نبل» و «الزهراء» در حلب، همچنان رؤیای تصرف این شهرکها را فقط در سر دارند و توان عملی کردن آن را ندارند.
این روزها که پیشروی ارتش سوریه و مقاومت لبنان (حزبالله) در غرب سوریه و شرق لبنان و مشخصا در شهر مهم «الزبدانی» سرعت گرفته است، و تروریستهای النصره موفقیتی در متوقف کردن حزبالله نیافتهاند، تلاش کردند با فشار بر شهرکهای محاصره شده شیعه، عامل فشاری بر حزبالله بیابند.
شلیک 60 موشک در نیم ساعت به شهرکهای نبل و الزهراء و چند حمله خمپارهای و راکتی شدید طی 10 روزگذشته به الفوعه و کفریا، بخوبی نشاندهنده حجم وسیع فشار تروریستی به این شهرکهاست و از سویی دیگر، نشان دهنده مقاومت و ایستادگی درخشان شیعیان محاصره شده است.
وبگاه خبری «العهد» لبنان نیز در مطلبی به بررسی مقاومت مردم این شهرکها پرداخت و نوشت: گروههای تروریستی «جبهه النصره» و «جیش الفتح» همچنان به محاصره ظالمانه شهرکهای فوعه و کفریا ادامه میدهند و به صورت گسترده دست از بمباران این مناطق و کشتار افراد غیر نظامی ساکن آن برنمیدارند.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: سوریه قربانی تروریسم تکفیری خط شکن محور مقاومت
ظاهرسازی آمریکا در مبارزه با تروریسم در خاورمیانه
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: آمریکا داعش شرکای راهبردی
پایگاه ویکی لیکس فاش کرد که وزارت خارجه عربستان به گزارشگر ویژه سازمان ملل در خصوص وضعیت حقوق بشر در ایران، جهت اتخاذ مواضع تند در این خصوص، مبلغ یک میلیون دلار رشوه داده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه ویکی لیکس اخیرا با انتشار سندی اعلام کرده است که سفارت عربستان در کویت به «احمد شهید» گزارشگر ویژه سازمان ملل در ایران یک میلیون دلار رشوه داده است تا وی در قبال ایران مواضع تندی را اتخاد و اقدام به نوشتن گزارشهای تند و جهت دار درخصوص وضعیت حقوق بشر در ایران کند.
در این میان احمد شهید از وزیر خارجه عربستان در این خصوص تشکر کرده و وعده داده است که تمام تلاش خود را در خصوص اتخاذ مواضع جانبدارانه علیه ایران به کار بندد.
این سند در ادامه انتشار ۵۰۰ هزار نسخه از اسنادی که مربوط به تماسهای محرمانه وزارت خارجه عربستان با سفارتخانه های این کشور در مناطق مختلف دنیا توسط سایت افشاگر ویکی لیکس منتشر شد.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: عربستان آل سعود آل فتنه ام الفساد جهان اسلام توطئه علیه ایران!
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از ایرنا، تنها چند روز پس از امضای توافق و در حالی که شورای امنیت در حال تصویب قطعنامه لغو تحریم های ایران بود یک هیات عالیرتبه آلمانی به ریاست قائم مقام صدراعظم این کشور و وزیر اقتصاد و انرژی به ایران سفر کرد. پس از آن قرار […]
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از ایرنا، تنها چند روز پس از امضای توافق و در حالی که شورای امنیت در حال تصویب قطعنامه لغو تحریم های ایران بود یک هیات عالیرتبه آلمانی به ریاست قائم مقام صدراعظم این کشور و وزیر اقتصاد و انرژی به ایران سفر کرد.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالیاروپایی, ایران, با, بازگشت, برای, به, تحریم, رفع, رقابت, صنعت, نفت, ها, همزمان
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از مشرق، سعدالله زارعی طی یادداشتی در کیهان به تحلیل تحولات اخیر ترکیه پرداخت و نوشت: تحولات هفته گذشته در مناطقجنوبی ترکیه و مناطق شمالی سوریه از یک تغییر عمده در جنگ سوریه خبر میدهند. یک ماه پس از آنکه شایعات روی پایان حکومت بشار اسد تا آخرماه […]
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از مشرق، سعدالله زارعی طی یادداشتی در کیهان به تحلیل تحولات اخیر ترکیه پرداخت و نوشت: تحولات هفته گذشته در مناطقجنوبی ترکیه و مناطق شمالی سوریه از یک تغییر عمده در جنگ سوریه خبر میدهند.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی اردوغان, است, ایران, بر, ترکیه, دولت, سقوط, لبه, نیازمند, پرتگاه, کمک
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از ایرنا، بی بی سی در گزارشی نوشت: عده ای از ناظران، نزدیک شدن بیش از اندازه اسرائیل به جمهوریخواهان برای مقابله با یکی از بزرگ ترین دستاوردهای سیاست خارجی رئیس جمهوری دموکرات را کاری اشتباه و بی فایده می دانند. «افرائیم هالوی» رئیس پیشین سازمان جاسوسی «موساد»، دو سناریو […]
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از ایرنا، بی بی سی در گزارشی نوشت: عده ای از ناظران، نزدیک شدن بیش از اندازه اسرائیل به جمهوریخواهان برای مقابله با یکی از بزرگ ترین دستاوردهای سیاست خارجی رئیس جمهوری دموکرات را کاری اشتباه و بی فایده می دانند.
«افرائیم هالوی» رئیس پیشین سازمان جاسوسی «موساد»، دو سناریو را پیش بینی می کند که به باور وی هر دو به ضرر اسرائیل تمام خواهد شد.
وی به بی بی سی فارسی گفت: «اگر اوباما در این کارزار پیروز شود و مصوبه کنگره را وتو کند، آمریکا توافق هسته ای را اجرا خواهد کرد و اسرائیل تمام نفوذش بر دولت آمریکا را از دست خواهد داد.»
«از طرف دیگر، اگر توافق توسط کنگره فسخ شود، آمریکا دیگر نخواهد توانست در مورد برنامه هسته ای ایران کاری انجام دهد و کشورهای دیگر هم مسیر خود را در پیش خواهند گرفت. روسیه، چین، فرانسه و آلمان هر یک خط مشی مستقل خود را دنبال خواهند کرد، در این صورت، دیگر گزینه نظامی جدی هم در برابر برنامه اتمی ایران باقی نخواهد ماند.»
پایگاه اینترنتی بی بی سی فارسی در ادامه نوشت: بحث توافق هسته ای ایران این روزها در واشنگتن داغ شده و هیاهوی زیادی بر سر معامله هسته ای با جمهوری اسلامی در پایتخت آمریکا به راه افتاده است. با این حال، کمتر کسی انتظار دارد که کنگره تحت کنترل جمهوریخواهان بتواند مانع از اجرای توافق شود.
اکثریت حزب جمهوریخواه در کنگره قاطع نیست بنابراین آنها باید برای خنثی کردن وتوی رئیس جمهوری و رد توافق، حمایت حدود یک – پنج نمایندگان دموکرات را جلب کنند که به چند دلیل کار آسانی نخواهد بود.
در حال حاضر، باراک اوباما در موقعیت سیاسی محکمی قرار دارد و بنا بر نظرسنجی ها، افکارعمومی داخلی از توافق حمایت می کند.
به علاوه، «هیلاری کلینتون» مطرح ترین کاندیدای حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ از توافق وین حمایت کرده است.
بنابراین در شرایطی که قدرت های بزرگ و شورای امنیت سازمان ملل متحد هم مهر تایید خود را بر توافق گذاشته اند، بعید به نظر می رسد که حدود ۲۰ درصد از هم حزبی های باراک اوباما جرات شورش علیه او را داشته باشند.
این رسانه در ادامه نوشت: کنگره آمریکا آخرین سنگر مقاومت «بنیامین نتانیاهو» در برابر توافق هسته ای ایران است. نتانیاهو هنوز امید دارد که در دو ماه آینده با بسیج کردن دو سوم نمایندگان کنگره، مانع از لغو تحریم های ایران شود و توافق را برهم بزند. به دلیل همین امید است که او فعلا از گفت وگو با دولت اوباما برای دریافت یک بسته غرامت که واشنگتن پیشنهاد پرداخت آن را داده است، خودداری می کند.
از زمان امضای توافق وین، کاخ سفید برای جلب رضایت متحد استراتژیک خود، پیشنهاد داده است که همکاری های نظامی – امنیتی با اسرائیل را گسترش بدهد.
این رسانه ادامه داد: «نهادهای نظامی – امنیتی در اسرائیل به دریافت هرچه سریع تر غرامت از آمریکا علاقمند به نظر می رسند به خصوص که بنابرگزارش ها، قرار است نیروی هوایی اسرائیل تعداد بیشتری جنگنده بسیار پیشرفته «اف-۳۵» دریافت کند، اما بنیامین نتانیاهو ظاهرا خسارت وارده به منافع کشورش را آن قدر سنگین می داند که می گوید هیچ غرامتی آن را جبران نخواهد کرد.»
«اما بعضی از ناظران معتقدند که نتانیاهو خوب می داند در مقطع فعلی بروز هرگونه نشانه ای که او هم بسته غرامت احتمالی را پذیرفته یا خواهد پذیرفت، در عمل به معنای تسلیم شدن در برابر توافق بد تعبیر خواهد شد؛ توافقی که اسرائیل و لابی این کشور در واشنگتن سخت تلاش دارند تا نمایندگان کنگره را علیه آن بسیج کنند. به همین سبب، نتانیاهو به احتمال بسیار زیاد ترجیح خواهد داد که تا لحظه آخر به جای صحبت کردن در مورد غرامت، به مبارزه و مخالفت با توافق ادامه بدهد.»
به گزارش بی.بی.سی، «رون درمر» سفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن، این روزها به شدت مشغول رایزنی با نمایندگان کنگره از هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه است تا به توافق هسته ای ایران رای منفی بدهند. لابی ایپک نیز کمپین تبلیغاتی ۲۰ میلیون دلاری خود علیه توافق را از هفته گذشته آغاز کرده است.
لینک خبر :http://elat.ir/?p=42042
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: آمریکا, اجرای, از, پاتوق پرتقالیاسرائیل, ای, با, بر, توافق, دست, دهد, دولت, رئیس, را, موساد, می, نفوذش, هسته, پیشین
به گزارش یگاه خبری علت به نقل از گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، ارتش ترکیه مواضعی را در روستای عیاشه واقع در استان حلب در شمال سوریه هدف قرار داد. بر اساس این گزارش افراد مسلح از داخل سوریه بهسمت مرزهای ترکیه شلیک کردند که به کشته شدن یک نظامی ترک […]
به گزارش یگاه خبری علت به نقل از گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، ارتش ترکیه مواضعی را در روستای عیاشه واقع در استان حلب در شمال سوریه هدف قرار داد.
بر اساس این گزارش افراد مسلح از داخل سوریه بهسمت مرزهای ترکیه شلیک کردند که به کشته شدن یک نظامی ترک منجر شد و بهدنبال آن ارتش ترکیه نیز به مواضعی که از آنها شلیک صورت گرفته بود پاسخ داده است.
منابع محلی همچنین اعلام کردند که چهار تانک ترکیه با پشتیبانی هوایی جنگندههای اف۱۶ ترکیه وارد حلب در شمال سوریه شدند.
همچنین یک گردان متشکل از ۶۰ نیروی ویژه ترکیه با ورود به خاک سوریه کنترل دو روستا را به دست گرفتند و داعش را از این مناطق بیرون کردند.
رسانههای ترکیه نیز اعلام کردند که درگیریهای شدیدی بین گروه تروریستی داعش و ارتش ترکیه در خاک سوریه و مرزهای مشترک دو کشور صورت گرفته است.
یک مسئول ترک نیز در این زمینه اعلام کرد آنکارا بهدنبال درگیری با داعش چندین جنگنده به مرزهای سوریه ارسال کرده است.
لینک خبر :http://elat.ir/?p=41917
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالیاف۱۶, با, تانکهای, ترکیه, جنگندههای, خاک, سوریه, شدند, وارد, پشتیبانی
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از خبرگزاری تسنیم، سردار سرتیپ پاسدار سید مسعود جزایری با اشاره به اشراف همه جانبه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی بر آنچه در روند تحولات و رخدادهای منطقه ای و مواضع و رفتارهای دشمنان ملت ایران در جریان است اظهار کرد : “نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران برای صیانت از […]
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از خبرگزاری تسنیم، سردار سرتیپ پاسدار سید مسعود جزایری با اشاره به اشراف همه جانبه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی بر آنچه در روند تحولات و رخدادهای منطقه ای و مواضع و رفتارهای دشمنان ملت ایران در جریان است اظهار کرد : “نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران برای صیانت از استقلال و تمامیت ارضی کشور و آرمان ها و ارزش های نظام و ملت از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد و بدون توجه به رجزخوانی ها و تهدید های قدرت های زورگو و مستکبر و مجامع جهانی وابسته ، توسعه ظرفیت های دفاعی خود را در دستور کار دارند .
وی با تاکید بر اینکه ایران اسلامی هرگز دچار غفلت و خطای راهبردی نخواهد شد تصریح کرد:” آموزه های تاریخی بویژه تجارب ۳۷ سال گذشته ملت ایران را مصمم ساخته است که لحظه ای از پیگیری راهبرد بازدارندگی دفاعی و آمادگی همه جانبه برای مقابله سخت، قاطع و ویرانگر با تهدیدات خارجی درنگ نکرده و دست بر “ماشه” با چشمان تیزبین رفتار جبهه دشمن و ماجراجویان منطقه ای و فرا منطقه ای را تحت رصد و کنترل داشته باشد .”
معاون ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه با اشاره به اظهارات اخیر رئیس هیئت حاکمه امریکا مبنی بر بازبودن حساب های بزرگتر بین ایران و آمریکا گفت:” اوباما اتفاقا این موضوع را بدرستی مورد اعتراف قرار داده است. آنها می دانند سیاههی خیانت ها و خباثت های آمریکا علیه ملت ایران آنقدر متراکم است که نباید مذاکرات هسته ای با ایران آنها را احساسی و هیجان زده کند ، چرا که ملت ایران هرگز کارنامه سیاه ایالات متحده علیه خود را فراموش نخواهد کرد “.
رئیس ستاد تبلیغات دفاعی کشور با بیان اینکه عظمت ایران اسلامی مقامات آمریکایی را به تناقض گویی و اعلام مواضع ناهماهنگ و متفاوت وادار کرده است و افزود : “رئیس جمهور ایالات متحده در کمال وقاحت همچنان از تهدید و روی میز بودن گزینه نظامی علیه ایران می گوید در حالی که وزیر خارجه آمریکا با صراحت سخن از ناتوانی در حمله نظامی و تسلیم کردن ایرانیان به زبان می راند “.
وی با تاکید بر اینکه ایرانیان واکنش خود را با لبخند و اخم کاخ سفید و سردمداران نالایق و جنگ طلب آن تنظیم نمی کنند تصریح کرد:”مقامات آمریکایی بهتر است واقعیات را بپذیرند و از هذیان گویی پیرامون دسترسی به مراکز نظامی ایران و محدود کردن توانمندی های دفاعی جمهوری اسلامی دست بردارند”.
سردار جزایری با تاکید بر اینکه ظرفیت های بالنده دفاعی کشور ما ، از جمله موشک های بالستیک نقاط ممنوعه ای است که ملت ایران به احدی از بیگانگان اجازه اندیشیدن به آن را نمی دهد،گفت:”مجموعه توانمندی های دفاعی جمهوری اسلامی از جمله موشک های نسل جدید آماده ی مقابله و برخورد با هر متجاوزی است”.
سخنگوی ارشد نیروهای مسلح در پایان با تاکید بر اینکه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی همچنان به حفظ و توسعه ظرفیت های دفاعی کشور و ارتقا آمادگی های خود می اندیشند و لحظه ای از این مهم غافل نخواهند شد تصریح کرد:” ملت ایران همواره در پی تقویت صلح و امنیت جهانی است اما در عین حال خود را مهیای کارزارهای سخت کرده است”.
لینک خبر :http://elat.ir/?p=42012
موضوعات مرتبط: سیاسیارتش.گنجی در دل ملتاخبار ارتش
برچسبها: پاتوق پرتقالیآمادگی, است, ایران, با, برخورد, جدید, متجاوزی, مقابله, نسل, های, هر, و, وشک

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «جان کری» و «ارنست مونیز»، وزرای خارجه و انرژی آمریکا در یادداشتی در روزنامه واشنگتنپست نوشتهاند هیچ کشوری نمیتواند جلوی بازگشت خودکار تحریمها علیه ایران را بگیرد.
این دو مقام آمریکایی در آغاز یادداشت خود به توصیف وضعیت برنامه هستهای ایران همزمان با آغاز به کار دولت باراک اوباما، رئیسجمهوری آمریکا پرداختهاند.
آنها مینویسند: «وقتی رئیسجمهور اوباما روی کار آمد با ایرانی مواجه بود که به چرخه سوخت هستهای دست یافته بود، تأسیسات مخفیانه غنیسازی در داخل کوه احداث کرده، در میانه راه نصبِ تقریباً ۲۰ هزار سانتریفیوژ برای غنیسازی اورانیوم قرار داشت و در در حال ساخت سانتریفیوژهای پیشرفته و یک رآکتور آب سنگین با قابلیت تولید پلوتونیوم سطح تسلیحاتی بود.»
وزرای آمریکایی همچنین در اظهاراتی ادعا محور نوشتهاند ایران در آن زمان در صورت تصمیم برای تولید سلاح هستهای داشت گام در این راه نهاده بود و جامعه بینالملل، اطلاع اندکی درباره برنامه هستهای این کشور داشت.
«کری» و «مونیز»، جمعبندی مذاکرات هستهای حاصل شده در شهر وین اتریش را «بهترین راه» برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات ادعایی اتمی و «تنها گزینه ماندگار و بادوام» برای نیل به این هدف عنوان کردهاند.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالیجان کریمونیزانرژیتحریم هسته ای
وزیر دفاع انگلیس در صریحترین اظهارات خود، به آماده شدن دولت این کشور برای اقدام نظامی علیه داعش در سوریه اذعان کرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نوشته روزنامه ایندیپندنت، مایکل فالون، وزیر دفاع انگلیس در بیانیه خود که در آن به حضور پنج خلبان انگلیسی در حمله هوایی در انگلیس اشاره کرده بود، بر تمایل وزرا برای قانونی بودن عملیات در سوریه علیه داعش تاکید کرد.
فالون در این باره گفت: فرماندهی و کنترل داعش در شمال سوریه است. تروریستهای این گروه از این منطقه سلاح و نیرو به عراق میفرستند. از این نقطه است که تاثیرات این گروه در جهان گسترش مییابد و در حقیقت تهدید علیه انگلیس نیز از این منطقه نشأت میگیرد.
وی ادامه داد: داعش بسیاری از شهروندان را کشته است و روشن است که قصد دارد به این قتلها ادامه دهد.
اما اظهارات جولیان لوییز، رئیس کمیته دفاعی پارلمان انگلیس بیانگر اختلاف نظرات در این مجلس است. این نماینده محافظهکار اعلام کرده بود، حمله به داعش در سوریه این خطر را دارد که دولت بشار اسد، رئیسجمهوری این کشور تقویت شود.
لوییز در این باره گفته بود: حقیقت این است که شما باید با یکی از این دو «شیطان» مواجه شوید و تا زمانی که نتوانید بد را از بدتر تشخیص دهید، نمیتوانید استراتژی مشخصی در سوریه داشته باشید.
در مقابل اظهارات فالون، ورنون کوکر، وزیر دفاع دولت سایه انگلیس، دولت را به دلیل عدم اعلام حضور نیروهای انگلیسی در حملات خاک سوریه محکوم کرد. با این حال فالون پنهان کردن این مساله از سوی دولت از چشم مردم و پارلمان را رد و تاکید کرد: هیچ چیز جدیدی درباره این اقدام وجود ندارد.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی سوریه , قربانی تروریسم تکفیری , خط شکنمحور مقاومت
به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان،در پی انجام توافق هسته ای روز گذشته سردار سلیمانی، کامران دانشجو، سردار نقدی، پرویز فتاح، سردار وحیدی، سردار سلامی و رستم قاسمی از جمله شخصیت هایی هستند که از لیست تحریم ها خارج خواهند شد.
اگر نام سردار قاسم سلیمانی تا مدتی قبل تنها به عنوان فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران برایمان آشنا بود اما حالا او به چهره ای تبدیل شده است که رسانه های جهان از او به عنوان "ژنرال سلیمانی" یاد می کنند و دیگر نه برای ایرانیان، که برای کل جهان چهره ای شناخته شده و قدرتمند است.
در این بین یکی از رسانه های آمریکایی دیدن نام سردار سلیمانی در این لیست ابراز نگرانی کرده است.
abc NEWS مدعی شده؛ با رفع تحریم از این شخصیت، آمریکایی ها بسیار متضرر خواهند شد.
آنها نگران بیشتر شدن سفرهای ژنرال ایرانی و محدودیت اقدامات خرابکارانه آنها در منطقه هستند.
گفتنی است؛این رسانه اظهار داشته هنوز مشخص نیست که این ژنرال ایرانی به کدام کشورها می تواند سفر کند.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: ایران مقتدر آمریکا سردارسلیمانی
خبرگزاری تسنیم:منابع رسانه ای یمن از هلی برن عناصر مسلح امارات و عربستانی در سواحل عدن خبر داد. برخی منابع هم از کشته شدن سه افسر اماراتی در این شهر خبر دادند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از سایت یمنی پرس، ارتش و کمیته های مردمی با شبکه القاعده و شبه نظامیان عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن درگیر هستند و توانسته اند بخش های زیادی از شهر عدن در جنوب یمن را بازپس گرفته و تلفات و خسارتهای زیادی به این عناصر مسلح وارد کنند.
این منابع به کشته شدن سه افسر اماراتی در خیابان مطاعم الحمراء در شهر عدن بعد از انهدام خودروهای آنها و خودروهای همراهانشان خبر دادند.
در همین حال، این منابع از رسیدن حمایت و پشتیبانی گسترده به عناصر مسلح از سوی امارات و عربستان خبر داد که در سواحل عدن هلی برن شد.
تداوم حمایت عربستان از عملیات القاعده در عدن
ارتش عربستان سعودی به پشتیبانی هوایی و دریایی خود از عناصر شبکه تروریستی القاعده در شهر عدن در جنوب یمن ادامه می دهد.
به گزارش تسنیم به نقل از منابع خبری یمن، یک منبع امنیتی یمنی گفت: عناصر گروه القاعده با پشتیبانی هوایی و بمباران گسترده جنگنده های ائتلاف تحت سرکردگی عربستان به دو بخش کریتر و خور مسکر در قلب شهر عدن حمله کردند و همزمان کشتی های جنگی در خلیج عدن نیز به گلوله باران پرداختند.
وی افزود: هواپیماهای آپاچی ارتش سعودی عملا در تجاوزگری علیه یمن شرکت دارند و چندین حمله در سطح پایین صورت دادند. این امر با پیاده کردن خودروهای زرهی و سلاح از کشتیهای جنگی در بندر انجام شد که شعارهای کشورهای عرب خلیج فارس که در ائتلاف شرکت داشتند، روی آن نوشته شده بود.
این درحالی است که هشت شهروند یمنی در حمله جدید جنگندههای سعودی به منطقه الفرش در بخش حرض در استان جحه شهید و تعداد دیگری زخمی شدند.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: یمن تجاوز آل سعود دیپلماسی ضعیف ایران! سکوت جامعه جهانی!
رئیسجمهوری آمریکا ساعاتی پس از قرائت بیانیه پایانی مذاکرات هستهای وین در مصاحبه ای سراسر توهین و افترا به جمهوری اسلامی ایران ضمن تهدید دوباره تهران مدعی شد که «تحریمها بود ایران را به میز مذاکره آورد.»
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، رئیسیجمهوری آمریکا در ادامه ادعاهایش درباره مذاکرات هستهای ایران این بار پس از حصول دو طرف گفتگوهای هستهای به جمعبندی مذاکرات مدعی شد «تحریمها بود که ایران را به میز مذاکره آورد».
به گزارش نیویورک تایمز، باراک اوباما ساعاتی پس از پایان مذاکرات وین در مصاحبه 45 دقیقهای با توماس فریدمن خبرنگار ارشد این روزنامه آمریکایی مواضع خود درباره مذاکرات هستهای ایران را مطرح کرد.
وی درباره مذاکرات هستهای با ایران مدعی شد: «ما این توافق را بر این مبنا که در حال تغییر رژیم داخل ایران باشد ارزیابی نمیکنیم و یا اینکه این توافق را بر این اساس که همه مشکلاتی که رد آن به ایران برمیگردد را حل کند و یا همه فعالیتهای شرورانه آنها در سطح جهان را از بین ببرد. ما این توافق را بر این اساس ارزیابی میکنیم که ایران نتواند به بمب هستهای برسد و این قول اساسی و ابتدایی من در گفتگو با نخستوزیر نتانیاهو بود و این همیشه مورد بحث بود».
اوباما افزود: «آنچه من قادر به گفتن درباره آن هستم این است که ما قادریم ثابت کنیم این توافق قاطعترین راه و مسیری است که در آن ایران به سلاح هستهای نخواهد رسید و ما با همکاری کامل جامعه بینالمللی و بدون درگیر شدن در یک جنگ دیگر در خاورمیانه قادر به حصول به آن خواهیم بود».
وی در پاسخ به سوالی درباره انتقادات مبنی بر عدم استفاده از همه ابزارها از قبیل تهدید معتبر نظامی علیه ایران جواب داد: «فکر میکنم این انتقادات گمراهکننده و غلط است. ببینید دقیقا ما چه چیزی بدست آوردیم. ما همه مسیرهای ایران برای سلاح هستهای را مسدود کردیم و دلیل اینکه ما قادر به متحد کردن جامعه جهانی حول موثرترین رژیم تحریمها بودیم، تحریمهایی که اقتصاد ایران را فلج کرد و در نهایت آنها را به میز(مذاکره) کشاند به خاطر موافقت و توافق جهان با ما بود. این موضوع که دستیابی ایران به سلاح هستهای خطری بزرگ برای منطقه، متحدان ما و برای جهان خواهد بود. ما چنین نوع اجماعی را نداشتیم. به عنوان عضوی از معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای، استدلال آنها این بود که "ما حق داشتن برنامه صلحآمیز هستهای را داریم"».
اوباما ادامه داد: «ما به آنها گفتیم با توجه به رفتار گذشته شما و تردید و ظن شدید ما و شواهدی مبنی بر تلاشهایی برای نظامی کردن برنامه هستهایتان، فعالیتهای ثبات زدایی که در منطقه دارید و حمایتات از تروریسم، برای ما اینکه به حرف شما اعتماد کنیم، کافی نیست شما باید به ما ثابت کنید که تنها در حال ایجاد برنامه هستهای صلحآمیز هستید. در نتیجه همه این سیستمی که ما ساختیم بر اساس اعتماد نیست بلکه مبتنی بر مکانیسم قابل راستی آزمایی است».
وی گفت: «من اختلافات زیادی با رونال ریگان دارم اما آنچه من کاملا او را به خاطرش تحسین میکنم شناختن این واقعیت بود که شما قادر به راستی آزمایی یک توافق با امپراطوری شیطانی و اهریمنی بودید که مصمم به نابودی ما بود و یک خطر بسیار موجودیتی برای ما بود خطری بسیار فراتر از آنچه ایران قادر به آن خواهد بود. من اختلاف نظرهای بسیاری با ریچارد نیکسون داشتم اما او فهمید که یک احتمال در قبال چین برای اتخاذ مسیر متفاوت وجود داشت. شما این چیزها را آزمایش میکنید و تا زمانی که ما ظرفیت و توان امنیتی خود را حفظ میکنیم و توانایی خود برای پاسخ قاطع نظامی را زمانی که برای حفاظت از دوستان و متحدانمان ضروری باشد، کنار نمیگذاریم، این ریسکی است که باید آن را بپذیریم. این یک رویکرد عملگرایانه مبتنی بر عقل سلیم است و احمقانه نیست. این کار شناختن این موضوع است که اگر ما بتوانیم این اختلافات را بدون توسل به زور حل کنیم برای ما و مردم منطقه بسیار بهتر خواهد بود».
رئیسجمهور آمریکا همچنین در اظهاراتی بی اساس که بیشتر مردم ایران از قشرهای مختلف را مد نظر داشت ادعا کرد: «آنچه جالب است اینکه اگر شما به اتفاقات چند ماه اخیر نگاه کنید میبینید که مخالفان این توافق تندروها و کسانی هستند که بسیار روی حمایت ایران از تروریسم و رفتارهای ثبات زدای ایران در کشورهای همسایه آن و ضد آمریکایی و اسرائیلی بودن سرمایهگذاری کردهاند که این باید چیزی به ما بگوید چرا که آن تندروها در وضعیت جاری که ایران منزوی است سرمایهگذاری کردهاند و به خاطر این وضعیت قدرتمند و تقویت شدهاند. آنها تبدیل به تنها بازی موجود در شهر شدهاند. آنها نه تنها در امور نظامی حرف دارند بلکه از نظر اقتصادی هم قادر به استفاده از شرایط حول و حوش تحریمها هستند و بنیه قوی دارند در حالی که اگر شما یک پایگاه متفاوتی از افراد حاضر در تجارت و تبادلات اقتصادی در داخل ایران داشته باشید این مضوع شاید نحوه تفکر آنها درباره هزینهها و مخارج چنین رفتارهای ثبات زدا را تغییر دهد».
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: ایران مقتدر انرژی صلح آمیز هسته ای اظهارات اوباما
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پزتقالیتحریمنظامی ایران, آژانس
منابع رسانهای از فرار دسته جمعی تروریستهای تکفیری داعش از شهر فلوجه واقع در استان الانبار و آغاز شمارش معکوس برای آزادسازی کامل این شهر خبر میدهند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه «المسله»، به دنبال عملیات گسترده ارتش و نیروهای مردمی عراق برای آزادسازی کامل شهر فلوجه واقع در استان الانبار عراق، شمار زیادی از سرکرده های تروریست های تکفیری داعش از این شهر گریختند.
در همین ارتباط «فالح العیساوی» نایب رئیس شورای استانداری الانبار تصریح کرد: شهر فلوجه هم اکنون تحت محاصره کامل ارتش و نیروهای امنیتی بوده و تمامی خطوط امدادرسانی به تروریست های تکفیری در آن مسدود شده است.
از سوی دیگر، نیروهای مردمی عراق اعلام کردند که آزادسازی شهر فلوجه به زودی اتفاق خواهد افتاد. بر اساس اعلام این نیروها، تروریست های داعش به دنبال ارتکاب جنایت جدید علیه ساکنان شهر فلوجه هستند.
در همین حال رسانه های عراقی از وقوع یک انفجار تروریستی در منطقه ای واقع در غرب شهر الرمادی در استان الانبار خبر دادند.
بر اساس اعلام منابع بیمارستانی، این انفجار که ناشی از عملیات یک عامل انتحاری به وسیله خودرو خود بود به کشته و زخمی شدن پنج تَن انجامید.
گفتنی است، عملیات گسترده ارتش عراق علیه تروریست های تکفیری در شهر الرمادی در استان الانبار همچنان ادامه دارد.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: عراق تروریسم تکفیری حمایت مردم شمارش معکوس شکست داعش پاتوق پرتقالی
مقام معظم رهبری ضمن قدردانی و تشکر از زحمات و مجاهدات صادقانه و مجدانه تیم هستهای فرمودند: پشتوانه روحی، معنوی و فکری، عامل اصلی حل همه مشکلات است.
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار رمضانی رئیس جمهور و هیأت وزیران با شرح و تبیین فرازهایی از فرمان راهگشای امیرمؤمنان به مالک اشتر، تأکید کردند: پشتوانه روحی، معنوی و فکری، عامل اصلی حل همه مشکلات است و تأمل و تدبر در نهج البلاغه مولای متقیان، چنین پشتوانه ای را فراهم می سازد.
رهبر معظم انقلاب با اشاره به سخنان رئیس جمهور در ابتدای این دیدار درباره نتایج مذاکرات هسته ای، از زحمات و مجاهدات صادقانه و مجدانه تیم هسته ای قدردانی و تشکر کردند.
ایشان سپس با اشاره به ویژگی های شخصیتی جایگاه خاص مالک اشتر نزد امیرمؤمنان افزودند: حضرت علی بن ابیطالب (ع)، فرمان خود را خطاب به چنین شخصیتی صادر فرمودند که این نکته جای تأمل دارد.
رهبر انقلاب در بیان وظایف مسئولان در فرمان امیرمؤمنان به مالک اشتر، افزودند: «گرفتن مالیات و حقوقی که مردم نسبت به دولت دارند»، دفاع از مردم و سرزمینشان، سوق دادن جامعه به صلاح و رستگاری و آبادانی و سازندگی کشور، 4 مأموریت اصلی است که مولای متقیان در نامه به مالک، بر دوش حاکمان می گذارند.
حضرت آیت الله خامنه ای، «توصیه حاکمان اسلامی به تقوای الهی در هر شرایط و موقعیت»، «جدیت کامل در انجام دادن فرائض و سنن و مستحبات»، «نصرت پروردگار در قلب و در زبان و در عمل»، «و مهار کردن نفس در مقابل همه شهوات» را از فرامین مهمی برشمردند که مولای متقیان در زمینه خودسازی به مالک اشتر نگاشته اند.
قضاوت منصفانه درباره مسئولان قبلی از دیگر نکاتی بود که رهبر انقلاب با استناد به فرازهایی از فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر مورد تأکید قرار دادند.
ایشان عمل صالح را بهترین ذخیره دوران مسئولیت هر فرد برشمردند و افزودند: مردم در «قضاوتهایِ با فکر و تأمل و جمع بندی شده»، اشتباه نمی کنند بنابراین از اینگونه قضاوتهایِ مردم می توان فهمید که کدام مسئول صالح است و کدام نه.
«مراقبت حریصانه و بخیلانه از نفس برای جلوگیری از انحراف و ضایع شدن آن»، و «ترجیح دادن تکلیف الهی به هر چیز دیگر»، دو توصیه دیگری بود که رهبر انقلاب هنگام بازخوانی فرمان حکومتی امیرمؤمنان، بیان کردند و افزودند: امام راحل عظیم الشأن، مظهر عمل به این توصیه های الهی بود.
حضرت آیت الله خامنه ای، «دوست داشتن مردم از صمیم قلب» و «محبت و مدارا با آنان» را از دیگر فرامین آن امام همام به مالک خواندند و افزودند: به دستور امیرمؤمنان، باید از لغزشها و خطاهای مردم گذشت کرد البته به جز مواردی که حدود الهی زیر پا گذاشته می شود و یا پای محاربه با اسلام و حکومت اسلامی در میان است.
ایشان در پایان فرمان حضرت علی بن ابیطالب (ع) به مالک را از ذخائر فوق العاده فرهنگی خواندند و با قدرشناسی از زحمات اعضای دولت، برای آنان آرزوی توفیق کردند.
پیش از سخنان رهبر انقلاب، حجت الاسلام والمسلمین روحانی رئیس جمهور با اشاره به نتایج مذاکرات هسته ای، از رهبر معظم انقلاب اسلامی به علت حمایتها و هدایتهای ایشان نسبت به دولت و تیم مذاکرات هسته ای تشکر و ابراز امیدواری کرد این مسأله زمینه ساز پایان فشارها و رفع اتهامات ناروای دشمنان علیه جمهوری اسلامی باشد و حرکتی جدید در مسیر پیشرفت کشور را بوجود بیاورد.
رئیس جمهور در ادامه گزارشی از اقدامات دولت بیان کرد.
آقای روحانی با اشاره به دستاوردها و همچنین مشکلات دولت در دو سال اخیر، روابط نزدیک با همسایگان و اهتمام به تداوم مذاکرات هسته ای را از جمله اقدامات دولت در حوزه سیاست خارجی برشمرد و افزود: در شرایطی که منطقه درگیر آشوب و تروریسم است، جمهوری اسلامی ایران از کشورهای منطقه که دچار معضل تروریسم هستند حمایت کرده و این راه را ادامه خواهد داد.
رئیس جمهور در عرصه اقتصادی، عبور از رکود، تبدیل رشد منفی اقتصادی به رشد مثبت، کنترل تورم، کاهش واردات گندم و افزایش صادرات غیر نفتی را از دستاوردهای دولت دانست و خاطرنشان کرد: برای عبور از مشکلات در مسئله اشتغال و رشد اقتصادی نیاز به سرمایه و تکنولوژی داریم.
آقای روحانی بدهی سنگین به بانک مرکزی و شرکت های خصوصی، مشکلات ناشی از یارانه نقدی، بیکاری، بهره وری پایین، فعالیت موسسات اعتباری غیر مجاز، معوقات بانکی، کمبود آب و کاهش منابع زیرزمینی، خشکسالی، مسائل زیست محیطی و کاهش قیمت نفت را از جمله مشکلات پیش روی دولت بیان کرد.
رییس جمهور با تاکید بر بکارگیری همه توان دولت برای رفع مشکلات مردم و کشور گفت: برای حل مشکلات نیازمند همکاری قوای سه گانه هستیم تا گامهای باقی مانده را با شتاب بیشتری طی کنیم.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: مقام معظم رهبری دیدار بادولت تقدیر از تیم مذاکره کننده هسته ای پاتوق پرتقالی
رژیم صهیونیستی مذاکرات هسته ای وین بین ایران و گروه ۱+۵ را با توجه کامل دنبال می کند و از اینکه نتوانسته بر بندهای توافق تاثیر بگذارد، نگران است . به گزارش پایگاه پایگاه خبری علت به نقل از ایرنا نوشت شبکه خبری المیادین روز سه شنبه گزارش داد، مقامات و کارشناسان رژیم صهیونیستی […]
رژیم صهیونیستی مذاکرات هسته ای وین بین ایران و گروه ۱+۵ را با توجه کامل دنبال می کند و از اینکه نتوانسته بر بندهای توافق تاثیر بگذارد، نگران است .
به گزارش پایگاه پایگاه خبری علت به نقل از ایرنا نوشت شبکه خبری المیادین روز سه شنبه گزارش داد، مقامات و کارشناسان رژیم صهیونیستی که در خصوص روند مذاکرات هسته ای وین بین ایران و گروه ۱+۵ اظهار نارضایتی می کنند و معتقدند که مذاکره کنندگان در مسیر گفت و گوها با تمامی خواسته های ایران موافقت کرده اند .
موشه یعلون وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مقابل نمایندگان این رژیم در کنیست (مجلس صهیونیستی) گفت که توافق هسته ای بین ایران و کشورهای بزرگ بیش از هر چیز دیگری بر وضعیت سیاسی و امنیتی منطقه تاثیر می گذارد.
از سوی دیگر حزب ‘هناک’ تاکید کرد که سیاست های بنیامین نتانیاهو در قبال مساله ایران شکست خورده است .
بر پایه این گزارش، ناظران می گویند که رژیم صهیونیستی از این نگران است که قدرت تاثیر خود بر بندهای توافق را از دست داده است.
باور ناظران در باره رویکرد رژیم صهیونیستی در خصوص توافق هسته ای این است که به اعتقاد آنها ایرانی ها هر چه را می خواستند، در مذاکرات وین بدست آوردند .
لینک خبر :http://elat.ir/?p=41075
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالیرژیم صهیونیستیاسراییلشکستتوافق
جمهوري اسلامي ايران و گروه ۱+۵ (چين، فرانسه، آلمان، فدراسيون روسيه، انگليس و ايالات متحده، و نماينده عالي اتحاديه اروپايي در امور خارجی و سیاست امنیتی)، در مورد اين برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) تصميم گيري نمودند. اين برجام بازتاب یک فرآیند گام به گام بوده و مشتمل بر تکاليف متقابل به نحو مندرج در اين سند و پيوست هاي آن مي باشد که قرار است توسط شوراي امنيت مورد تاييد قرار گیرد.
اجراي کامل اين برجام موجب حصول اطمينان از ماهيت صرفا صلح آميز برنامه هسته اي ايران خواهد شد.
موضوعات مرتبط: صفحه اصلیسیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالیمفاد مفاد توافقنامهژنوهسته ای
ایشان سپس با اشاره به ویژگی های شخصیتی جایگاه خاص مالک اشتر نزد امیرمؤمنان افزودند: حضرت علی بن ابیطالب (ع)، فرمان خود را خطاب به چنین شخصیتی صادر فرمودند که این نکته جای تأمل دارد.
رهبر انقلاب در بیان وظایف مسئولان در فرمان امیرمؤمنان به مالک اشتر، افزودند: «گرفتن مالیات و حقوقی که مردم نسبت به دولت دارند»، دفاع از مردم و سرزمینشان، سوق دادن جامعه به صلاح و رستگاری و آبادانی و سازندگی کشور، 4 مأموریت اصلی است که مولای متقیان در نامه به مالک، بر دوش حاکمان می گذارند.
حضرت آیت الله خامنه ای، «توصیه حاکمان اسلامی به تقوای الهی در هر شرایط و موقعیت»، «جدیت کامل در انجام دادن فرائض و سنن و مستحبات»، «نصرت پروردگار در قلب و در زبان و در عمل»، «و مهار کردن نفس در مقابل همه شهوات» را از فرامین مهمی برشمردند که مولای متقیان در زمینه خودسازی به مالک اشتر نگاشته اند.
قضاوت منصفانه درباره مسئولان قبلی از دیگر نکاتی بود که رهبر انقلاب با استناد به فرازهایی از فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر مورد تأکید قرار دادند.
ایشان عمل صالح را بهترین ذخیره دوران مسئولیت هر فرد برشمردند و افزودند: مردم در «قضاوتهایِ با فکر و تأمل و جمع بندی شده»، اشتباه نمی کنند بنابراین از اینگونه قضاوتهایِ مردم می توان فهمید که کدام مسئول صالح است و کدام نه.
«مراقبت حریصانه و بخیلانه از نفس برای جلوگیری از انحراف و ضایع شدن آن»، و «ترجیح دادن تکلیف الهی به هر چیز دیگر»، دو توصیه دیگری بود که رهبر انقلاب هنگام بازخوانی فرمان حکومتی امیرمؤمنان، بیان کردند و افزودند: امام راحل عظیم الشأن، مظهر عمل به این توصیه های الهی بود.
حضرت آیت الله خامنه ای، «دوست داشتن مردم از صمیم قلب» و «محبت و مدارا با آنان» را از دیگر فرامین آن امام همام به مالک خواندند و افزودند: به دستور امیرمؤمنان، باید از لغزشها و خطاهای مردم گذشت کرد البته به جز مواردی که حدود الهی زیر پا گذاشته می شود و یا پای محاربه با اسلام و حکومت اسلامی در میان است.
ایشان در پایان فرمان حضرت علی بن ابیطالب (ع) به مالک را از ذخائر فوق العاده فرهنگی خواندند و با قدرشناسی از زحمات اعضای دولت، برای آنان آرزوی توفیق کردند.
پیش از سخنان رهبر انقلاب، حجت الاسلام والمسلمین روحانی رئیس جمهور با اشاره به نتایج مذاکرات هسته ای، از رهبر معظم انقلاب اسلامی به علت حمایتها و هدایتهای ایشان نسبت به دولت و تیم مذاکرات هسته ای تشکر و ابراز امیدواری کرد این مسأله زمینه ساز پایان فشارها و رفع اتهامات ناروای دشمنان علیه جمهوری اسلامی باشد و حرکتی جدید در مسیر پیشرفت کشور را بوجود بیاورد.
رئیس جمهور در ادامه گزارشی از اقدامات دولت بیان کرد.
آقای روحانی با اشاره به دستاوردها و همچنین مشکلات دولت در دو سال اخیر، روابط نزدیک با همسایگان و اهتمام به تداوم مذاکرات هسته ای را از جمله اقدامات دولت در حوزه سیاست خارجی برشمرد و افزود: در شزایطی که منطقه درگیر آشوب و تروریسم است، جمهوری اسلامی ایران از کشورهای منطقه که دچار معضل تروریسم هستند حمایت کرده و این راه را ادامه خواهد داد.
رئیس جمهور در عرصه اقتصادی، عبور از رکود، تبدیل رشد منفی اقتصادی به رشد مثبت، کنترل تورم، کاهش واردات گندم و افزایش صادرات غیر نفتی را از دستاوردهای دولت دانست و خاطرنشان کرد: برای عبور از مشکلات در مسئله اشتغال و رشد اقتصادی نیاز به سرمایه و تکنولوژی داریم.
آقای روحانی بدهی سنگین به بانک مرکزی و شرکت های خصوصی، مشکلات ناشی از یارانه نقدی، بیکاری، بهره وری پایین، فعالیت موسسات اعتباری غیر مجاز، معوقات بانکی، کمبود آب و کاهش منابع زیرزمینی، خشکسالی، مسائل زیست محیطی و کاهش قیمت نفت را از جمله مشکلات پیش روی دولت بیان کرد.
رییس جمهور با تاکید بر بکارگیری همه توان دولت برای رفع مشکلات مردم و کشور گفت: برای حل مشکلات نیازمند همکاری قوای سه گانه هستیم تا گامهای باقی مانده را با شتاب بیشتری طی کنیم.
222
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالیرهبر انقلابقدر دانیهسته ای
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب :پایگاه اینترنتی بلومبرگ به نقل از منبع ناشناس در مذاکرات اتمی ایران مدعی شد:ایران و گروه پنج به علاوه یک بر سر رفع تدریجی تحریم های تسلیحاتی سازمان ملل به توافقی سیاسی رسیده اند. به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» به نقل از پایگاه اینترنتی بلومبرگ،شخصی که در مذاکرات وین حضور […]
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب :پایگاه اینترنتی بلومبرگ به نقل از منبع ناشناس در مذاکرات اتمی ایران مدعی شد:ایران و گروه پنج به علاوه یک بر سر رفع تدریجی تحریم های تسلیحاتی سازمان ملل به توافقی سیاسی رسیده اند.
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» به نقل از پایگاه اینترنتی بلومبرگ،شخصی که در مذاکرات وین حضور دارد و خواسته نامش فاش نشود گفت: مذاکره کنندگانی که به دنبال رسیدن به توافق با ایران بر سر برنامه اتمی این کشور هستند به توافقی سیاسی برای رفع تدریجی تحریم های تسلیحاتی سازمان ملل رسیدند.
این فرد ادعا کرد: به موضوع تحریم تسلیحاتی بر اساس قطعنامه ای که پیش نویس آن در شورای امنیت سازمان ملل در دست تهیه است رسیدگی خواهد شد.
براساس این قطعنامه تحریم تسلیحاتی که مانعی در راه رسیدن به توافق در مذاکرات بوده است به تدریج و در طول زمان و نه یکباره رفع خواهد شد.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: ادعای, ایران, بر, بلومبرگ,پاتوق پرتقالی تحریم, تدریجی, تسلیحاتی, توافق, رفع, سازمان, سر, سیاسی, ملل, های, و, ۵۱
ه گزارش پایگاه خبری علت به نقل از گروه بینالملل خبرگزاری فارس، نیروی هوایی ارتش سوریه غروب یکشنبه (دیروز) بعد از اطلاع یافتن از جلسات و تحرکات نیروهای گروه تکفیری داعش در استان «الرقه» در شمال شرق، چند حمله دقیق و موفق به مواضع آنان انجام داد. جنگدههای ارتش سوریه در وهله اول، با کسب […]
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از گروه بینالملل خبرگزاری فارس، نیروی هوایی ارتش سوریه غروب یکشنبه (دیروز) بعد از اطلاع یافتن از جلسات و تحرکات نیروهای گروه تکفیری داعش در استان «الرقه» در شمال شرق، چند حمله دقیق و موفق به مواضع آنان انجام داد.
جنگدههای ارتش سوریه در وهله اول، با کسب اطلاع از تجمع عناصر تروریستی برای خوردن افطار در دانشکده علوم واقع در منطقه «المشلب» در الرقه در دو حمله، این دانشکده را هدف قرار دادند که در این حملات نزدیک به ۲۰۰ نفر کشته شدند.
از جمله کشته شدگان داعش در این حمله، چند عنصر شناخته شده تروریستی به نامهای «ابوهاجر الجزراوی» به همراه ۳ معاونش بود که همگی دارای تابعیت سعودی بودند. همچنین «ابو صهیب الشامی» و «محمد حسن صالح» درای تابعیت مصری، «رمضان خان» دارای تابعیت افغانستانی و «ابو یوسف الناصری» درای تابعیت سوری بودند.
همچنین در این حملات ساختمان دانشکده نیز به طور کامل نابود شد.
در وهله دوم، بعد از چند دقیقه از حملات موفق به دانشکده علوم، بار دیگر جنگندههای سوری مواضع داعش را در شهرک صنعتی «واق» در مجاورت دانشکده علوم در منطقه «المشلب» هدف قرار دادند که در این حمله مقدار زیادی مهمات از جمله موشک و خمپاره و ۳ تانک وابسته به داعش به طور کامل نابود شد.
همچنین بیش از ۹ تن از عناصر تروریستی داعش در حمله به شهرک صنعتی کشته شدند.
شهر رقه مرکز استان رقه در شمال شرق سوریه، پایتخت داعش به شمار میرود که به طور کامل تحت تصرف این گروه تروریستی است.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالیحمله, داعشی, در, رقه, سوریه, مرگ, موفق, نیروی, هوایی, و, ۲۰۰
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، مهمترین محورهای سخنان حجت الاسلام حسن روحانی به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم. لقد نصرکم الله فی مواطن کثیره. عیدانه فراوان شد تا باد چنین بادا
با سلام و درود بر روان پاک انبیاء و اولیاء، پیامبر عظیم الشان اسلام و ائمه هدی و امام شهیدان و شهدای بزرگوار بویژه شهدای هستهای و با سلام و تحیت به محضر امام عصر(عج)؛ ماه رمضان همواره ماه خیر و برکت و ماه تقرب مردم به خداوند بوده است. و در ماه رمضان امسال آنچه من شنیدم بسیاری از مردم در دعاهایشان و در شبهای قدر به گروه مذاکرهکننده و برای دستیابی به یک توافق خوب دعا کردند. و من الان به ملت بزرگوار ایران عرض میکنم که دعای آنها مستجاب شده است. ما امروز در یک مقطع مهم در تاریخ کشور و انقلابمان و شرایط منطقه داریم. شرایطی که باید بگوییم دوران ۱۲ ساله گذشته که همراه با توهماتی از سوی قدرتها و نشر آن توهمات در میان جامعه و افکار عمومی بود، کاملاً ورق خورده است و صفحه جدیدی آغاز شده است.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی است, امروز, بود, بیانیه, توافق, دیگر, روز, ماه, مشترک, ۲
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از پایگاه خبری صهیونیستی جروزالم پست، لاودر امروز (سه شنبه) در واکنش به خبر توافق هسته ای گروه ۵+۱ و ایران با تکرار ادعاهای دیگر مقام های صهیونیست گفت: تا این لحظه توافق مذکور کاغذ پاره ای بیش نیست. او افزود: این توافق نه پیمانی الزام آور است […]
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از پایگاه خبری صهیونیستی جروزالم پست، لاودر امروز (سه شنبه) در واکنش به خبر توافق هسته ای گروه ۵+۱ و ایران با تکرار ادعاهای دیگر مقام های صهیونیست گفت: تا این لحظه توافق مذکور کاغذ پاره ای بیش نیست.
او افزود: این توافق نه پیمانی الزام آور است و نه دلیلی وجود دارد که بتوان به پایبندی ایران برای اجرای این قرارداد اعتماد کرد.
وی گفت که تهران ید طولایی در زمینه گمراه کردن جهان دارد.
لاودر به نگرانی هایش درباره توافق مذکور و موضع ضد صهیونیستی و ضد آمریکایی جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: تظاهرات روز قدس در جمعه گذشته که با حمایت دولت برگزار شد، بار دیگر پیام «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسراییل» را منتشر کرد و همین بهترین دلیل است برای این که ما نباید بیش از اندازه خوش بین باشیم.
کنگره جهانی یهود به عنوان فدراسیون جهانی جوامع یهودی در سال ۱۹۳۶ در ژنو سوییس تاسیس شد.
دیگر مقام های صهیونیست نیز دقایقی پس از انتشار خبر به نتیجه رسیدن مذاکرات چندین ساله میان ایران و قدرت های بزرگ جهان، ضمن ابراز خشم و انزجار از این دستاورد، آن را نشانه تسلیم شدن غرب در برابر ایران دانستند
لینک خبر :http://elat.ir/?p=41126
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: اولیه, ایران, این, به, بیش, تاریخی, توافق, جهانی,پاتوق پرتقالی رییس, صهیونیست, ملت, نیست, ها, واکنش, پاره, پیروزی, کاغذ, کنگره, یهود, یک
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از میرور انگلیس باراک اوباما ۲ واقعه قهرمانی آمریکا در جام جهانی فوتبال بانوان و توافق هستهای با ایران را ۲ رویداد مهم تاریخی عنوان کرد. باراک اوباما در حضور جلیل الیس سرمربی تیم فوتبال بانوان آمریکا، قهرمانی بانوان آمریکایی را تبریک گفت […]

موضوعات مرتبط: صفحه اصلیسیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالیاست, اوباما, ایران, با, توافق, جام, جهانی, در, قهرمانی, مثل, هسته ای
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس از وین، روز گذشته بود که جان کری وزیر خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران حاضر شد و کوشید با تهدید تلویحی ایران به «ترک میز مذاکرات» تهران را وادار به عقب نشینی از خطوط قرمز خود سازد. او گفت: «همانطور که بارها گفتم […]
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس از وین، روز گذشته بود که جان کری وزیر خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران حاضر شد و کوشید با تهدید تلویحی ایران به «ترک میز مذاکرات» تهران را وادار به عقب نشینی از خطوط قرمز خود سازد.
او گفت: «همانطور که بارها گفتم و شب گذشته نیز درباره آن با رئیس جمهور اوباما بحث کردم، قرار نیست که ما تا ابد در میز مذاکره بنشینیم. من تأکید می کنم با توجه به اینکه کاری که در اینجا در حال انجام است بسیار فنی است و خطرات آن بسیار بسیار بالا است، ما شتابزده نیستیم و نباید عجله کنیم و بهتر است در هیچ جنبهای از این موضوع عجله نکنیم».
جان کری سپس تلویحا رسیدن به توافق را در گرو موافقت ایران با خواستههای غرب عنوان کرد و اظهار داشت: «حقیقت ساده این است که علیرغم پیشرفتهای واقعی که در مذاکرات به دست آوردیم، هنوز برخی از موضوعات دشوار به صورت حل نشده باقی مانده است. ما میدانیم که گرفتن تصمیمات سخت همیشه ساده نیست اما به هرحال این تصمیمات سخت باید هرچه سریعتر اتخاذ شود».
وزیر خارجه آمریکا بار دیگر ایران را تهدید کرد و گفت: «همانطور که گفتم مذاکرات نامحدود نیست. همانطور که رئیس جمهور اوباما اعلام کرد ما نمی توانیم تا ابد منتظر اتخاذ تصمیمات سخت باشیم. اگر تصمیمات سختی گرفته نشود، آمادهایم میز مذاکرات را ترک کنیم».
به دنبال این سخنان بود که محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران پیامی را توئیت کرد با این مضمون که «به شدت در حال کار هستیم، ولی نباید عجله کرد تا کار به خوبی انجام شود. این حرف را جدی بگیرید؛ شما نمیتوانید اسبها را در وسط مسیر عوض کنید».
«شما نمیتوانید اسبها را در وسط مسیر عوض کنید»، ظاهرا بخشی از سخنرانی آبراهام لینکن رئیس جمهور اسبق آمریکا در سال ۱۸۶۴ بوده و منظور ظریف در اینجا این بوده که «نمیتوان مسیری را که مدتهاست آغاز شده، تغییر داد».
به دنبال این کنش و واکنش بین مقامات حاضر در تیم مذاکره کننده بود که روزنامه «گاردین» در مطلبی نوشت: ««استناد به (تغییر) اسب، به برداشتها و تصورات ایران درباره یک بسته پیشنهاد شده توسط آمریکا در روز چهارشنبه برمیگردد؛ پیشنهادی که پس از برقراری تماس ویدئو کنفرانسی بین تیم مذاکره آمریکا و اوباما از آن عقبنشینی شده است».
این روزنامه همچنین درباره فعل و انفعالات تازه در مذاکرات هستهای و احتمال تمدید دوباره «ضربالاجل» نوشت: «دیپلماتها در وین گفتند که این تمدید برای مذاکرات کشنده نخواهد بود؛ مذاکراتی که از ضربالاجلهای قبلی هم عبور کرده بود».
خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز در گزارشی با اشاره به پیام توئیتری وزیر خارجه کشورمان نوشت، ظریف آمریکا را به تغییر خواستههایش در مذاکرات هستهای متهم کرده است.
این رسانه آمریکایی افزود، مذاکرات هستهای ایران از صحبت درباره پیشرفت به بازی مقصرسازی تبدیل شد و وزیر خارجه ایران آمریکا را به تغییر خواستههایش متهم کرد.
آسوشیتدپرس با اشاره به اینکه ظاهرا اختلافات افزایش یافته است، نوشت، احتمالا مذاکرات تا دوشنبه ادامه خواهد یافت.
خبرگزاری اینترفکس نیز با اشاره به اینکه «لغو تحریمهای تسلیحاتی مانع اصلی در مذاکرات هستهای است»، نوشت:« تاکید بر لغو تحریمهای تسلیحاتی ایران از سوی هیات مذاکره تهران در حالی صورت گرفته که این موضوع سبب ایجاد اختلاف در درون گروه ۱+۵ و به ویژه بین کشورهای غربی و روسیه شده و مقامات واشنگتن با لغو این تحریمها مخالفت کردهاند».
یک پایگاه آمریکایی نیز در یادداشتی به قلم رئیس یک موسسه بینالمللی در هنگکنگ، بر لزوم لغو تحریمهای ایران که آن را به عنوان «تحریمهای بیهوده، بیفایده و غیراخلاقی» خوانده، تاکید کرد.
لینک خبر :http://elat.ir/?p=40596
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی آمریکا, بازتاب, تغییر, در, مذاکرات, مواضع, هسته ای
پایگاه خبری و تحلیلی علت :به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، سردار سرلشکر قاسم سلیمانی صبح امروز در کنگره شهدای دفاع مقدس استان کرمان اظهار داشت: اینکه اوباما میگوید ما به دنبال براندازی جمهوری اسلامی ایران نیستیم به این علت است که نمیتوانند براندازی کنند. وی بیان کرد: تمام تلاش آمریکا تا به امروز برای براندازی نظام جمهوری اسلامی […]
پایگاه خبری و تحلیلی علت :به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، سردار سرلشکر قاسم سلیمانی صبح امروز در کنگره شهدای دفاع مقدس استان کرمان اظهار داشت: اینکه اوباما میگوید ما به دنبال براندازی جمهوری اسلامی ایران نیستیم به این علت است که نمیتوانند براندازی کنند.
وی بیان کرد: تمام تلاش آمریکا تا به امروز برای براندازی نظام جمهوری اسلامی بوده است.
وی خطاب به آمریکاییها گفت: ضلع مهم تلاش شما تا به امروز برای مقابله با جمهوری اسلامی بوده است.
سردار سلیمانی تصریح کرد: اینکه میگویید به دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی نیستیم، این سخن اظهار لطف نیست بلکه اعلام ناتوانی است، شما نتوانسته و نمیتوانید در پی براندازی نظام جمهوری برآیید.
سلیمانی افزود: آمریکا در 35 سال گذشته ناجوانمردانهترین و بدترین اقدامات را علیه نظام جمهوری اسلامی انجام داده است که این سابقه در ذهن ملت باقی میماند.
وی ابراز داشت: شما حتی برای خرید دارو توسط ملت ایران محدودیت قائل میشوید.
این یادگار دوران دفاع مقدس خاطر نشان کرد: اینکه میگویید در فکر براندازی نظام نیستید وقتی قابل قبول است که آثار این حرف اوباما از سیاست آمریکا محو شود.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتق پرتقالیبراندازی, جمهوری اسلامی, سخنان اوباما, سرلشکر سلیمانی, پایگاه خبری و تحلیلی علت
پایگاه خبری علت :رییس جمهور کشورمان با اشاره به مذاکرات هستهای ایران و ۱+۵ اظهار کرد: در این ۲۲ ماه به گونه ای با دنیا مذاکره کرده ایم که می توان آن را هنرمندانه تعبیر کرد چرا که در این ۲۲ ماه مذاکره کنندگان با هنر نشسته اند و حرف زدهاند و با هنر نوشته […]
پایگاه خبری علت :رییس جمهور کشورمان با اشاره به مذاکرات هستهای ایران و ۱+۵ اظهار کرد: در این ۲۲ ماه به گونه ای با دنیا مذاکره کرده ایم که می توان آن را هنرمندانه تعبیر کرد چرا که در این ۲۲ ماه مذاکره کنندگان با هنر نشسته اند و حرف زدهاند و با هنر نوشته و نگاه کردهاند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهور کشورمان در ضیافت افطار با اصحاب فرهنگ و هنر با تاکید بر اینکه همواره هنرمندان بودهاند که کار خدایی کردهاند، گفت: خیلیها کارهای بسیاری می کنند و خدمات بسیاری انجام میدهند اما آن خدمتی که برای نسلهای بعدی میماند و از آن بهره میگیرند، خدمتی است که هنرمندان واقعی ارائه میکنند.
وی با تاکید بر ماندگاری آثار حافظ، سعدی و مولانا خاطرنشان کرد: مشاهده میکنیم که آنچه که مانده است، میماند و خواهد ماند آثار هنر و هنرمند است. هنر به زیباترین وجه پیام را ابلاغ میکند و هنرمند در رساترین قالب و بهترین شکل با دقیقترین صورت این انتقال را انجام میدهد.
روحانی همچنین با بیان اینکه در شیراز، اصفهان، رم و شهرهای مختلف دنیا آنچه که می ماند و جاودانه است هنر و آثار هنر است، خاطرنشان کرد: همگان مشاهده میکنیم که تخت جمشید از بین نمیرود و اثری جاودانه است چرا که در آن هنر به کار رفته است.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالیدنیا, روحانی, ماه, مذاکره, هنرمندانه, کردیم,
موضوعات مرتبط: صفحه اصلیسیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالیعربستانداعشدیوار حائل
مشاور امنیت ملی سابق دولت آمریکا در پیامی خواهان توافق اتمی با ایران شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، زبیگنیو برژینسکی، مشاور امنیت ملی سابق دولت آمریکا در پیامی که در صفحه منسوب به خود در شبکه توئیتر منتشر کرد با اشاره به مسائل جاری در خاورمیانه خواستار توافق اتمی غرب با ایران شد.
زبیگنیو برژینسکی، از اعضای کابینه جیمی کارتر، رئیس جمهور پیشین آمریکا در صفحه توئیتر خود نوشت: در حالی که آشوب در خاورمیانه هر روز بیشتر می شود، عاقلانه تر این است که ثبات را بیشتر کنیم نه کمتر. توافق با ایران بهتر از عدم توافق است.
زبیگنیو برژینسکی که در زمان دولت جیمی کارتر مشاور امنیت ملی آمریکا بود، پس از هیلاری کلینتون، وزیر خارجه سابق آمریکا دومین مقام ارشد سابق این کشور است که در۲۴ ساعت گذشته خواستار توافق اتمی با ایران می شود.
به گزارش بی.بی.سی، پیام توئیتری برژینسکی پس از انتشار پیام ویدئویی محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان صورت گرفته و به نظر می رسد که واکنش به پیشنهاد ظریف باشد.
وزیر امور خارجه در پیام خود خواستار حل و فصل پرونده اتمی با هدف رسیدگی به مسائل مهمتر از جمله بحران خاورمیانه شده بود.
وی در این پیام که از طریق یوتیوب منتشر شد گفته بود: امروز تهدید مشترک ما رشد سریع افراط گرایی خشن و بربریت افسارگسیخته است... تهدیدی که ما با آن رو به رو هستیم در قالب مردانی نقاب دار نمود یافته است که مهد تمدن را هدف گرفته اند.
محمد جواد ظریف با ابراز امیدواری درباره حصول توافق جامع اتمی، گفته بود: امیدوارم همتایان من نیز توجه خود را به این موضوع متمرکز نموده و منابع خود را برای مقابله با این تهدید حیاتی (داعش) متمرکز کنند.
یک مقام دولتی آمریکا بدون ذکر نام به این پیام ویدئویی واکنش نشان داده و ضمن توصیف کردن داعش به عنوان "دشمن مشترک"، گفته است که مذاکرات جاری میان دو کشور در قالب گروه ۱+۵ فقط بر موضوع حل و فصل پرونده اتمی متمرکز است.
مذاکرات اتمی امروز در وین، با دیدار علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و ارنست مونیز وزیر انرژی آمریکا از یک سو و معاونان وزارت خارجه ایران و آمریکا از سرگرفته شده است.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالیتوافقهسته ایآمریکاژنو
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: مقام معظم رهبری دولت آمریکا
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: آل سعود آل فتنه اسناد ویکی لیکس حمایت از تروریسم تکفیری
پشت درهای کاخ هزارتوی اردوغان تصمیمات خطرناکی در حال اتخاذ است؛ تصمیماتی که نه تنها میتواند مسیر جنگ در سوریه را تغییر دهد بلکه حتی ممکن است پای طرفهای بینالمللی را نیز به این جنگ خانمان برانداز بازکند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رجب طیب اردوغان، سوداگر احیای امپراطوری عثمانی که در کشمکشهای سیاسی داخلی در ترکیه شکست خورده ظاهرا دست به انتحار زده و همه مسئولان ارشد سیاسی، نظامی و امنیتیاش را در کاخ ریاست جمهوری گرد هم آورده تا یکی از بزرگترین آرزوهای چندسال اخیر خود را جامه عمل بپوشاند.
بیش از سه ساعت است که نشست شورای امنیت ملی ترکیه با رهبری اردوغان برای اعزام 18 هزار نیروی نظامی به داخل مرزهای سوریه آغاز شده که هدف از آن ایجاد منطقهای حائل به طول 130 کیلومتر و عمق 33 کیلومتر در داخل مرزهای شمالی سوریه و مجاورت مرزهای جنوبی ترکیه اعلام شده است.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: ترکیه توهم احیای امپراطوری عثمانی سیاست غلط نوعثمان گرایی حمایت ازتروریسم تکفیری
یک عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی از ارسال پیام هستهای باراک اوباما به مقامات کشورمان در روزهای اخیر خبر داد.
به گزارش ایسنا، روزنامه همشهری نوشت: در حالی که تنها دو روز تا پایان ضربالاجل برای رسیدن به توافق هستهای میان ایران و گروه 1+5 باقی مانده، محمدجواد ظریف مسئول تیم مذاکرهکننده ایران که در وین به سر میبرد گفته است حاضر نیستیم کیفیت توافق را فدای زمان کنیم.
اما در طرف مقابل عطش و نیاز دولت آمریکا برای رسیدن به توافق هستهای را میتوان از پیام محرمانه باراک اوباما به مقامات ایرانی قبل از مذاکرات وین دریافت.
در چنین شرایطی یک عضو هیأت رئیسه مجلس در گفتوگو با همشهری از پیام هستهای اوباما در روزهای اخیر به مقامات کشورمان خبر داد. مهرداد بذرپاش گفته اخیرا یکی از سران کشورهای همسایه پیامی از سمت رئیسجمهور آمریکا برای مقامات کشورمان آورده بود.
این نماینده مجلس به محتوای هستهای این پیام اشاره کرده اما به جزئیات بیشتری درخصوص پیام محرمانه رئیسجمهور آمریکا اشاره نکرد. آنچه پیداست آخرینبار و پیش از آغاز دور نهایی مذاکرات حیدرالعبادی نخستوزیر عراق بود که در خردادماه به تهران آمد و با مقامات کشورمان و رهبر معظم انقلاب دیدار کرد. العبادی پیش از سفرش به تهران به آمریکا سفر کرده بود.
باراک اوباما در سفر اخیر نخستوزیر عراق به ایالات متحده و همچنین در حاشیه اجلاس G-7 در آلمان که خردادماه برگزار شد با حیدر العبادی نخستوزیر عراق دیدارهای دوجانبهای داشته است. مقامات وزارت خارجه کشورمان از جمله یک منبع آگاه در میز عراق وزارت خارجه درباره این خبر اظهار بیاطلاعی میکند.
به این ترتیب این پنجمین پیام محرمانه رئیسجمهور فعلی آمریکا به مقامات ایران است که رسانهای میشود. رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیرشان با کارگزاران نظام با اشاره به نیاز آمریکا به توافق به چگونگی آغاز مذاکرات با آمریکا بر سر موضوع هستهای اشاره کردند و گفتند: «در دولت سابق، یک نفر از محترمین منطقه بهعنوان واسطه به دیدارما آمد و به صراحت گفت رئیسجمهور آمریکا از او خواهش کرده که به تهران بیاید و درخواست آمریکاییها برای مذاکره را مطرح کند. آمریکاییها به این واسطه گفته بودند میخواهیم ضمن شناخت ایران بهعنوان قدرت هستهای، مسأله هستهای را حل و فصل کنیم و تحریمها را ظرف شش ماه برداریم؛ البته ما به آن واسطه گفتیم به آمریکاییها و حرفهایشان اطمینانی نداریم، اما با اصرار آن واسطه، قبول کردیم که این مسأله را یکبار دیگر امتحان کنیم و مذاکرات شروع شد.»
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: سیاسی امنیتی بین الملل